Indrømmet, vi er ikke burger connoisseurs. Faktisk er det tættere på aldrig end tit at en af os foreslår den anden at vi spiser burger. Jeg synes oftest det er en kedelig fornøjelse af alt for meget brød, gennemstegt kød og iceberg salat.
Vi har dog alligevel både været forbi Popl, Gasoline Grill, Yoburger og selvfølgelig McD (primært efter kl. 2 eller om søndagen), så det er ikke fordi vi intet sammenligningsgrundlag har. Når det så er sagt, så bør man faktisk slet ikke sammenligne Poulette med en burger, for det er det ikke. Se bare hvad Canivore skriver her. Poulette laver Chicken Sandwich altså kylling sandwich, og det gør de virkelig godt!
Vi var forbi en kold og mørk onsdag aften og lad mig bare være ærlig. Poulette er nok lidt sjovere at besøge når vejret er godt og man kan slå sig ned på en af deres små plast skamler udenfor. I det mindste skulle vi ikke slås med nogen for at sidde på bænken med lyset fra køkkenet strømmende ud bag os.
Poulette’s version af en kylling sandwich kommer i en blød bolle, med salat, syltede agurker, spicy dressing og paneret kylling. Og? Tænker du måske så, og det kan vi godt forstå men hør os lige ud for bollen maser sig perfekt flad når man bider i den og salaten giver knas og friskhed. Dressingen er stærk nok til at den får ens næse til at løbe i vand men får modspil af den syltede agurk som i dette tilfælde også er perfekt sød og så er der kyllingen. Jeg lyver ikke når jeg siger at der væltede saft ud af mit stykke, da jeg tog den første bid. Og så er der selve paneringen. Jeg ved ikke om vi var ude i en dobbeltpanering men den var sprød som jeg sjældent har fået kylling før, og den slags kan man altså ikke få for meget af.
75 kr. for en kyllingesandwich er ikke billigt men vi blev mætte af en enkelt hver og kan nok godt findes på Poulette til sommer. Om ikke andet for at få lidt i maven inden vi prøver vinbaren Pompette som bor inden ved siden af.