Tilberedning
- Skær de tre løg i tynde skiver. De skal senere blendes, så du behøver ikke være særlig præcis. Varm 10 gram smør på en pande og tilføj løgene. Lad dem herefter stå og karamelliserer på lavt blus henover 2-3 timer og tilføj gerne 10 gram ekstra smør efter en times tid, så de ikke tørrer helt ud. Du kan med fordel putte et løg på panden, så fugten holdes ind.
- Når løgene har fået en flot brun farve overfører du dem til en minihakker. En blender vil også fungerer men så anbefaler jeg at doble opskrifter så du er sikker på at den kan få fat. Tilføj 10 gram smør og blend til du får en grov puré. Smag til med æbleeddike, salt og peber.
- Tag butterdejen ud af køleskabet og tænd din ovn på varmluft 200 grader. Stik cirkler ud af 5-7 cm størrelse og placer dem på et stykke bagepapir. Bag dine små butterdejsoblater i 10 min eller til du synes de er blevet flot gyldne. Udhuld dine butterdejscirkler så du kan få plads til en smule løgpuré i dem.
Servering
Fyld dine butterdejscirkler med løgpuré og drys dem med en smule trøffelolie. Afslut med revet parmesan på toppen og frisk timian.